Tordasi Asszonykórus

A Tordasi Asszonykórus Szász Ágnes vezetésével alakult 1992-ben. Rendszeresen találkozhatunk velük a falu kulturális rendezvényein. Nem csak műsort adnak, hanem a falu művelődési programjába is besegítenek, szerveznek, serénykednek a vendéglátásban. Ilyen jelentős rendezvények: a Tordasról Elszármazottak Találkozója, az idősek napi rendezvények, az adventi ünnepségek. Állandó szereplőként találkozhatunk velük a falu rendezvényein, mint a szőlősgazdák Orbán Napi rendezvénye, Tordasi Kulturális Fórum, a HANGYA Napi rendezvénysorozat.

Számon tartja a kórust a Fejér Megyei Művelődési Központ, a Vass Lajos Népzenei Szövetség, a Seprődi János Nemzetközi Kórusszövetség.Tordasi Asszonykórus

Járják az országot, ellátogattak a Vajdaságba, a szlovén testvértelepülésre Puconciba is. Minősített kórusként tarthatjuk őket számon. Legjobb eredményeik: a Térségi

Kiváló Minősítés és Országos Ezüst Fokozat, a Vass Lajos országos népzenei versenyen 2011 júliusában elért Országos Arany Fokozat.

A Kórus tagjait helyben lakó asszonyok alkotják, akik napi munkájuk mellett gyakorolnak, vagy éppen utaznak és lépnek fel.

Tevékenységükkel sokat tesznek a falu közösségéért, a falu hírnevének öregbítéséért, egyesületünk büszke, hogy apatrónusuk lehet.